Heb je vragen? Bel gerust! 020-5286500 (tijdens openingstijden)

Storytiles, gemaakt in Amsterdam

Storytiles, gemaakt in Amsterdam
16 december 2016 suzanne Baas
In geen categorie

~ een gratis mini storytile bij elke bestelling in december vanaf €25 ~

Storytiles zijn prachtige kunstwerkjes op traditionele Nederlandse tegeltjes. De kunstwerkjes zijn grappig, mooi, zeggen iets over het leven, of staan voor een speciale gebeurtenis, bijvoorbeeld een verre reis.

Humor in de werken zorgt voor een plezierig contract tussen het traditionele materiaal en de moderne elementen van het verhaal dat verteld wordt. De tegeltjes zijn eigenlijk moderne sprookjes.

Wolf-Girl-300x300hello-goodbye-1

 

 

 

 

 

 

 

 

Storytiles is in 2013 opgericht door Marga van Oers (creatieve directeur) en Judith Beek (zakelijk directeur). Met hun fijne team maken ze deze mooie tegeltjes in Amsterdam. Daarom is Locals Amsterdam ook zo trots om deze tegeltjes in het assortiment te hebben.

“Once upon a tile…”

Tegeltjes zijn al sinds de 16e eeuw een traditie in Nederland. Toen werden tegeltjes voornamelijk in Delft gemaakt, maar nu niet meer. Nu komen ze dus ook uit Amsterdam. Alle tegeltjes van Storytiles worden in traditionele Nederlandse ovens gebakken.

Marga van Oers zorgt ervoor dat ieder tegeltje uniek is. Ze worden allemaal met de hand ontworpen, gemaakt en gebakken. Storytiles werkt samen met andere ontwerpers, zoals Liselot Moed en Geertje Aalders.

Als de tegeltjes klaar zijn, worden ze voorzien van een ophanghaakje en verstuurd in een handige kartonnen verpakking. De tegeltjes zijn bij Locals te koop in de maat 10×10 cm. Ons favoriete tegeltje is natuurlijk van Amsterdam.

Bijzonder kerstcadeau

Storytiles zijn een bijzonder kerstcadeau, voor jezelf, of voor een geliefd persoon. De tegeltjes staan prachtig aan iedere muur, in de keuken, de badkamer, de woonkamer. Overal eigenlijk!

Romance tussen tegel en muur

Omdat Locals Amsterdam ook dol is op romances tussen tegel en muur, geven wij bij iedere bestelling in december vanaf €25,- een mini storytile cadeau! Voer de code “MINITILE” in bij je bestelling en maak maar alvast een mooi plekje vrij.