Heb je vragen? Bel gerust! 020-5286500 (tijdens openingstijden)

Persoonlijk advies voor passende cadeau’s

Persoonlijk advies voor passende cadeau’s
18 november 2016 suzanne Baas
In Producten

De feestdagen naderen in rap tempo. Het is alweer bijna Sinterklaas en de Kerstman zit de Sint op de hielen. Daarnaast heb je in december vast ook nog wel een verjaardagspartijtje hier, een eindejaarsborrel daar of een babyshower te vieren.

Leuk, al die feestelijke aangelegenheden! Maar het zorgt ook voor stress.
Want jij wil natuurlijk niet je opwachting maken zonder dat ene perfecte bijzondere cadeau! Rond deze tijd is het extra druk tijdens koopzondagen en koopavonden. Uren door de stad sjouwen om iets leuks te vinden en dan heel lang in de rij staan. Kan dat niet anders?

Jawel, en waarschijnlijk doe je het wel vaker: online shoppen.
Heerlijk! Lekker relaxed in je pyjama vanaf de bank op je telefoon of tablet kerstinkopen doen. Wat een luxe!

Wat geef ik dit jaar aan…

Elk jaar is het weer een hele uitdaging om te bedenken wat je aan wie gaat geven. Als je de stad in gaat kun je tenminste nog snuffelen en ideeën opdoen. Maar waarschijnlijk ga je dan na 3 uur zoeken toch maar terug naar die eerste winkel met de grappige kerstsokken die je vader slechts 1x gaat dragen.

Dat kan beter. Zou het niet fijn zijn als wij je zouden helpen ? In plaats van de stad doorsjouwen of dagenlang vierkantje oogjes van het internet te krijgen, kun je Locals Amsterdam nu vragen om cadeau-advies. Wij sturen je cadeau-inspiratie, zodat jij alleen nog maar hoeft te klikken om je loved-ones blij te maken!

Veel keuze

Locals verkoopt de meest uiteenlopende items van Lokale Makers: die mooie tas, dat bijzondere sieraad, dat zachte kussen voor je nieuwe huis. Een prachtige portemonnee voor je zus, een leuke beker voor je collega, noem maar op! Voor ieder wat wils.
Voor jong, oud, man, vrouw, voor iedereen om wie je geeft is wel wat te vinden.

Maar moet je dan de hele webshop van Locals doorlopen om voor iedereen cadeautjes te vinden? Dan ben je ook wel even bezig.
Maar nee dus, dat hoeft niet! Bij Locals Amsterdam kun je vanaf nu persoonlijk cadeau-advies vragen.

Persoonlijk cadeau-advies

Je kunt op de pagina Persoonlijk Cadeau-advies een contactformulier invullen waarop je kunt aangeven voor wie je een cadeau zoekt (voor je vader, je zus, je buurvrouw), wat de leeftijd is van die persoon (voor je moeder van 60 of je dochter van 12), wat je budget is (bijvoorbeeld maximaal 25 euro, of tussen de 50 en 75 euro) en waar diegene van houdt (bijvoorbeeld sieraden of juist home deco). Je kunt er ook nog bij vermelden wat de haarkleur bijvoorbeeld is van die persoon, zodat er een mooie kleur oorbellen bij gezocht kan worden.

Na het versturen ontvang je binnen enkele dagen een geheel vrijblijvende email met een aantal cadeautips, die helemaal passen bij de persoon die je hebt omschreven.
Uiteraard worden je emailadres en de gegevens van de persoon nergens anders voor gebruikt.

Gratis thuisbezorgd

Daarna kun je met een klik cadeautjes kopen via de webshop. Locals rekent geen verzendkosten binnen Nederland en België, dus daar hoef je het ook niet voor te laten.

Een paar dagen later verschijnen de cadeautjes bij jou thuis en hoef je ze alleen nog maar in te pakken en er iemand blij mee te maken.
Handig hè?